Me olemme jo muutaman kerran juoneet glögiä ja syöneet joulutorttuja. Myös lapset tykkäävät glögistä, pikkusisko tosin juo glöginsä kylmänä. Kuvassa lasten tekemiä joulutorttuja. Joukossa myös yksi poliittisesti korrekti. Löytyykö?

IMG_2580-normal.jpg

Viime viikolla leivoimme ensimmäistä kertaa pipareita. Suurin osa niistä meni koulun myyjäisiin. Muutamat kotiin jääneet eivät päässeet pilaantumaan.

IMG_2644-normal.jpg

Myyjäisistä kotiin tuotiin tällä tavalla koristeltuja pipareita. Kuka arvaa, mikä on kenenkin koristelema pipari? Vaihtoehdot ovat siis isoveli 7v, pikkuveli 6v ja pikkusisko 3v.

IMG_2662-normal.jpg

Tässä lisää lasten taidonnäytteitä. Eli jokaisen itse koristelema kynttilälyhty. Vasemmalla isoveljen isänpäivälahja, jossa käytetty servettiä ja narua. Keskellä pikkuveljen eskarissa tekemä lyhty. Siinä on silkkipaperia maidolla liimattuna ja helmikoriste purkin kaulassa. Oikealla pikkusiskon kerhossa tekemä lyhty, jossa on merisuolaa liimattuna.

IMG_2650-normal.jpg

Mies oli pari päivää isyyslomalla ja elämä on ollut yhtä hulinaa. Eilen istuin aamupalalla ja suunnittelin päivän aikana hoidettavia asioita. Tuntuu, että tuon hetken jälkeen en ole pysähtynyt ollenkaan. Suunnitelmat ovat muuttuneet jo monta kertaa. Tarkoitus oli ostaa olohuoneeseen uusi senkki ja alakerran eteiseen kuivauskaappi. Nyt tässä ollaan jo suunnittelemassa kylpyhuone/saunaremonttia, joka yhden suunnitelman mukaan meinasi alkaa jo huomenna! No, ei sentään ala. Se senkki on edelleen ostamatta ja ajatukset sekaisin tästä kaikesta.

IMG_2685-normal.jpg