Kaapissani on jo vuosien ajan ollut ponzon alku. Etupuoli oli valmis ja takapuoli osittain valmis. Kappaleiden olisi pitänyt olla neliön muotoisia, mutta olivat suorakaiteita. Värikin oli jo mielestäni kamala. Samoin lanka. (Novita Jive). Nyt Santun Keskeneräisten käsitöiden haasteen (Löytyy täältä: http://santunmaja.blogspot.fi/2013/03/keskeneraisten-kasitoiden-haaste.html ) ja lähestyvän muuton innoittamana päätin hankkiutua eroon Tuosta ponzon viritelmästä. Purkaminen oli vapauttavaa. Tosin valmista kappaletta en purkanut, pelkästään keskeneräisen takakappaleen. Pistin etukappaleen sellaisenaan vaatekeräykseen. Josko siitä olisi peitto jollekkin eläimelle tai jotain. Langat lähtevät hyväntekeväisyyskirppikselle.

kuva192-normal.jpg

Toinenkin keskeneräisyys päätyi purettavaksi. Neuloin tätä kaulaliinaa kyllä ensin pari kierrosta. Sitten otin ja purin koko kaulaliinan. Tähän aikaan vuodesta ei tullut suurta kaulaliinan neulomisinspiraatiota. Ja tämäkin on jo niin vanha, että kyllästytti koko työ.

kuva097-normal.jpgkuva190-normal.jpg

Eli kaksi keskeneräisyyttä taas hoidettu alta pois. Alkutilanteeni löytyy täältä: http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/03/keskeneraiset-kasityot   Jos oikein laskin niin nyt olisi seitsemän työtä kahdestatoista saatu päätökseen eli valmiiksi tai purettua takaisin keräksi.