Toukokuun alussa alkoi Silmukan ytimestä haaste, johon osallistuin. Toukokuun aiheena oli lintu. Meidän 7 vuotias halusi myös osallistua haasteeseen ja hän askartelikin heti yhden linnun ja piirsi toisen linnun lyijykynällä. Nyt kuun lähestyessä loppua hän teki vielä hamahelmistä linnunpään. Roikkuva lintu on tehty eskarissa,  mutta sopii sekin tähän haasteeseen. Eli nyt tämä äiti ylpeänä esittää isoveljen tekemät linnut. Vasemmalla ylhäällä olevaa lintua varten isoveli kaivoi vanhan kerhokansionsa esiin. Kerhossa ovat joskus tehneet samanlaisia lintuja ja poika otti niistä mallia. Joskus lastenhuoneen ovessa meillä oli ruskeasta paperista tehty puu ja sen oksilla erivärisiä tuolla mallilla tehtyjä lintuja. Oikealla lyijykynäpiirros ja alhaalla hamahelmi-lintu.

IMG_8280-normal.jpg

Tässä eskarissa tehty lintu. Nyt vasta lintua kuvatessa huomasin, että tähän on liimattu pienen pieniä helmiä. (kaulalla näkyvä pieni rinkula)

IMG_8286%20%282%29-normal.jpg

Tästä haasteesta siis kysymys. Huomenna onkin sitten jo kesäkuu ja uusi aihe julkistetaan! Jännää! Toisaalta toivon, että ei ole liian mielenkiintoinen haaste. Meillä on nimittäin ihan riittävästi haastetta siinä, että saadaan uuden kodin remontti valmiiksi ja kaikki tavarat pakattua muuttoa varten. Ensi kuussa muutetaan!

SY_002-normal.jpg

Tällä viikolla on heitetty talviturkit (lapset) ja haalittu lisää pahvilaatikoita.

IMG_8240%20%282%29-normal.jpg

IMG_8277%20%282%29-normal.jpg