Tänä vuonna juhlimme juhannusta vain yhden päivän ajan ja oman perheen kesken. Mies piti eilen vapaapäivän remontista, enkä minäkään pakannut. Sääkin suosi meitä. Aamupala syötiin ulkona. Me ollaan myyty ruokapöytä ja tuolit. Ulkoruokapöytä tuoleineen on jo viety uuden kodin pihaan. Ulos vietiin sitten picnic-vilttiä, pieniä pöytiä, lasten tuoleja sekä kaksi aurinkotuolia. Vietimme koko eilisen päivän etupihalla. Takapihalta löytyi terassin alta ampiaispesä aamupalaa valmistellessa, joten sinne emme menneet syömään.  

Aamupalaksi oli mysliä, puuroa omenahillolla tai voilla, vesimeloonia, leipää, kananmunia ja kasviksia. Syömiset eivät mahtunet yhtä aikaa pöydälle ja kuvaan. Perhe mahtui pöydän ääreen ja se oli tärkeintä.

IMG_0177%20%282%29-normal.jpg

Aamupalan jälkeen pojat ja mies pelasivat jalkapalloa omassa pihassa. Sen jälkeen oli vuorossa pelin tiimellyksessä irronneiden aitalautojen kiinnitys. Tässä pikkuveli vasaroi.

IMG_0194-normal.jpg

Olemma haaveilleet miehen kanssa ajasta, jolloin lapset ovat isompia ja lomalla voimme vain löhötä ja lukea. Eilen illalla tajusimme, että sehän onnistui eilen! Me luettiin Hesari, paikallinen sanomalehti ja iltapäivälehti. Lapset lukivat vanhoja Aku Ankkoja, Autot-lehtiä ja legokuvastoa.

IMG_0216-normal.jpgIMG_0220-normal.jpg

IMG_0228%20%282%29-normal.jpg

Kaikki tarjottimet on jo pakattu, mutta pahvilaatikoita voi hyvin käyttää tarjottimina. Ja ulkona ne voi kääntää toisinpäin ja käyttää apupöytänä. "Tarjottimella" salaattia, hurskutuskurkkuja, avokaadoa ja keltaisia paprikoita.

IMG_0203-normal.jpgIMG_0201-normal.jpg

Lounaalla lisäksi kuhaa ja uusia perunoita. Tämä ei todellaaan ole ruoka- tai sisustusblogi, niin kuin kuvista näkee..

IMG_0211-normal.jpg

Kävimme uimassa läheisellä uimarannalla. Sen jälkeen lapset kastelivat toisensa vesipyssyillä omassa pihassa ja sitten saunottiin. Illalla kävimme katsomassa paikallisen Karjalaseuran tekemää kokkoa kirkonkylällä. Se sytytettiin lapsiystävällisesti jo kello 20.

IMG_0258-normal.jpg

Tässä vielä kuva tältä aamulta. Onneksi minä olin ainoa hölmö, joka ei suojautunut auringolta.

IMG_0267-normal.jpg

 

Mukavaa Juhannusta!