Jos olen viime viikkoina nuuskinut kainaloitani silloin tälllöin tarkistaakseni haisenko hielle, se johtuu siitä  että olen vaihtanut deodoranttia. Nyt käytössä on Salt of the earth. Totally natural deodorant.

IMG_0150-normal.jpg

Ja mielestäni deodorantti ei ole pahasti pettänyt. Tosin tuntuu, että nykyään hikoilen enemmän kun normaalisti tämän raskauden takia. Ja onhan nyt kesäkin. Ostin tämän dödön joitakin viikkoja sitten kutsuilta, jossa myytiin muun muassa suolatuotteita. Syy vaihtoon oli se, että tämä deodorantti on valmistettu 100% mineraalisuoloista eikä sisällä ihoa tukkivaa alumiinia, alkoholia eikä parabeenejä. Tuote on tuoksuton ja sopii herkälle iholle.

IMG_0156-normal.jpg

Otsikosta poiketen minun deodoranttini ei ole spray vaan tuollainen kuvassa näkyvä kova kivi. Deodorantti pitää laittaa kostutetulle iholle tai kostuttaa deo ennen käyttöä. En halua enää palata tavallisiin kaupan deodorantteihin, vaikka kaapista löytyykin yksi avaamaton Nivea. Tämän jälkeen voisi kokeilla jotain muutakin luonnondeoa. Suosituksia? Mitä teillä laitetaan kainaloon?

 

Tämä ei ole maksettu mainos. Tekipä vaan mieli postata tästä tuotteesta. Josko vaikka kuulisi muiden kokemuksia deodoranteista.