kuva160-normal.jpg

Yksi käsityö valmistunut keskeneräisten käsitöiden haasteesta. Nyt on valmiina 3 työtä kahdestatoista. Tosin kaikkia en aio tehdä valmiiksi. Suunnitelmissa myös purkamista ja poisheittämistä. http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/03/keskeneraiset-kasityot Nämä sukat tein omaan käyttöön. Kyseessä jo kolmas villasukkapari tänä talvena itselleni. Villasukkani kyllä kaipasivatkin päivitystä. Tänään lähti kolmet villasukat roskiin. Haikeaa. Kaikki olivat mummojeni tekemiä. Toinen mummo on ollut kuolleena jo 17 vuotta, joten hyvin olivat sukat palvelleet. Poisheittämäni sukat kun olivat peräsin 90- ja yhdet ehkä peräti 80-luvulta. Ihailin tätä vihreää Novitan lankakerää monta kertaa kaupassa, en vain raaskinut ostaa. Varsinkin kun kaapissa on jo monta kerää seiska veikkaa. Lopulta päädyin ostamaan kerän, koska sitä niin kovasti halusin. Miten pienestä asiasta voikaan tulla iloiseksi.

Vime viikolla selvisi, että saamme kuukauden päästä avaimet uuteen kotiin. Kovasti olen miettinyt sisustusta ja huonejärjestelyjä. Pientä remonttiakin pitäisi tehdä ennen muuttoa. Ja pitäisihän tässä nykyisessäkin muutama reikä paikata, ennen kuin pois lähdemmme. Muutamme nyt yksitasoisesta kaksikerroksiseen taloon. Minäkö se olin, joka vannoi nykyiseen asuntoon muuttaessamme, että en enää lähde kaksikerroksiseen asuntoon?!

kuva157-normal.jpg

Yksi pieni pahvilaatikko pakattuna. Sisällä astioita.

Eilen kävin läpi vaatteita. Pesin pois talvivaatteita ja jotain löytyi kierrätykseenkin laitettavaksi ja roskiin. Lapset kuuntelivat kaksi tuntia Heinähattu ja Vilttitossu rosvojahdissa satukasettia. Ihanaa keskittymistä. Samalla selailevat kirjoja, mutta keskittyivät kuuntelemiseen. Heinähattu ja Vilttitossu-kirjoja meillä ei ole. Mutta pari kasettia löytyy, jotka olen löytänyt ilmaiseksi kirjaston poistolaarista.

9513106063.jpg