Monissa blogeissa on ollut tämä haaste ja nyt minutkin on haastettu. Ja oikein kaksi kertaa! Kiitos haasteesta Herkkuja ja neulehuveja http://herkkujajaneulehuveja.blogspot.fi/  sekä Kukkahattuneiti http://parvekepuutarhuri.blogspot.fi/ !

Blogihaasteen ohjeet:

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 faktaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 blogia, joilla on alle 200 lukijaa/seuraajaa.
5. Sinun pitää kertoa ketkä olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Sen verran monessa blogissa tämä on jo kiertänyt, että en tällä kertaa haasta ketään. Tämän haasteen saa kyllä oikein mielellään napata mukaansa, jos haluaa. Kerrothan minullekkin, jos tähän haasteeseen vastaat.

 

11 faktaa minusta


1. Opettelen öljyvärimaalausta kansalaisopistossa.
2. Päätöstentekeminen on minulle vaikeaa.
3. Lempikirjailijoitani jo vuosien takaa ovat John Irving, Anja Snellman ja Anna-Leena Härkönen.
4. Lempieinekseni on lapsesta saakka ollut maksalaatikko. Piilotan kuumaan maksalaatikkoon muutaman juustopalan (höylällä siivutetun) ja syön maksalaatikon puolukkahillon kanssa.
5. Olen opetellut neulomaan ja virkkaamaan aikuisena. Innostus alkoi  vuonna 2007, kun tein villavaippahousuja pikkuveljelle.                                                                                                                                                                                6. Suosikkijuurekseni on punajuuri.
7. En juo kahvia. 
8. Haluaisin opetella valokuvausta.
9. Rakastan käydä (pitkässä) kuumassa suihkussa, vaikka vedentuhlaus herättää ristiriitaisia tunteita.
10. Inhokkiruokiani ovat mannapuuro ja vellit.
11. Käytän villasukkia ympäri vuoden.


Kysymykset haastetuille http://herkkujajaneulehuveja.blogspot.fi/ - blogista

1. Lempivuodenaikasi? Miksi? Vaikea valinta. Kaikissa vuodenajoissa on omat hyvät puolensa, mutta ehkä kaikkein eniten tulee odotettua aina kesää.
2. Suosikki-lohturuokasi? Suklaa. Onko se edes ruoka?!
3. Mitä tekisit ensimmäiseksi jos saisit 7 miljoonaa euroa? Remontoisin tai ostaisin uuden kodin samalta asuinalueelta,  missä nyt asumme. Sitten varaisin lomamatkan koko perheelle.
4. Mikä on bloggaamisessa parasta? Uusien postausaiheiden miettiminen ja ne hetket, kun keksii jotain. Kommenttien saaminen on ihanaa! Ja erilaisten blogien lukeminen.
5. Lempivaatteesi? Paita ja trikoohousut. Vasta haaveilen omiin farkkuihin mahtumisesta. Käytän edelleen omaksi järkytyksekseni äitiyshousuja.
6. Mikä tekee sinut onnelliseksi arjessa? Lapset ja mies.
7. Mikä on ollut parasta vuodessa 2013 tähän mennessä? Vauvan syntymä heinäkuussa.
8. Lempivärisi? Punainen.
9. Esine, jota ilman et voisi elää? Pitää valitettavasti vastata kännykkä.
10. Tarpeellisin keittiövälineesi? Veitsi.
11. Millainen olisi unelmalomasi? Rento loma perheen kesken. Sopivasti omaa aikaa neulomisen tai hyvän kirjan parissa. Hyvää ruokaa jonkun muun tekemänä.
 

Nämä kysymykset ovat http://parvekepuutarhuri.blogspot.fi/ - blogista 

1. Kerro suosikkivuodenaikasi ja mikä siinä erityisesti viehättää? Kesä. Valoisuus ja ulkoilun helppous.                         2. Rakkain esineesi? Kalevala korun lapsikoru.
3. Seuraatko jotain TV-sarjaa? Seurasin Kiinteistökuningatar Kaisaa. Nyt katson Ruotsin Miljonääriäitejä. Monta vuotta olen seurannut Uutisvuotoa.
4. Jos raha ja aika ++ eivät olisi esteenä, mihin mieluiten matkustaisit? Miksi? Nyt tuntuu, että loma jonnekkin lämpimään ja etenkin valoisaan paikkaan voisi piristää.
5. Suosikkileikkokukkasi? Tulppaani.
6. Pidätkö joulusta? Nimeä muutama suosikkipuuhasi/-tapasi jouluun liittyen Tykkään, mutta en mitenkään hulluna. Nyt odotan, että jouluna olisi aikaa pysähtyä ja viettää aikaa perheen kesken.
7. Pukeudutko värikkäästi vai neutraalisti? Neutraalisti.
8. Oletko aamu- vai iltaihminen? Aamu, mutta nykyään tulee valvottua liian myöhään kun haluaa nauttia omasta ajasta lasten nukahdettua.
9. Mikä on lempiruokasi? Monia. Nyt en osaa valita yhtä. 
10. Millainen olet sosiaalisuudeltasi? Oletko parhaimmillasi isoissa karkeloissa, pienemmissä porukoissa, muutaman ystävän kanssa, kahdenkesken, vai viihdytkö parhaiten omassa seurassasi? Pienemmässä porukassa. Nautin myös yksinolosta ja tarvitsen omaa aikaa. Tosin ilman muita ihmisiä olisin onneton.
11. Paras ominaisuutesi tai taitosi? Muiden ihmisten huomioon ottaminen.