Ruokapöytä ei ole ainoa uusi uuteen kotiin tullut pöytä. Tänään tajusin, että meille on tullut varsin monta uutta pöytää. Ja nyt ajattelin esitellä ne kaikki. Yksikään näistä pöydistä ei ole täysin uusi, vaan kaikki ovat tulleet meille käyttyinä.

Esikoinen aloitti tänä syksynä koulun ja jo keväällä isäni lupasi esikoiselle siskoni vanhan koulupöydän, joka on joskus ollut erään koulun rehtorin pöytä. Tuolina Tripp Trapp.

IMG_1336-normal.jpg

IMG_1337-normal.jpg

Ja miksi koulupöytä on täynnä legoja eikä näkyvissä ole yhtään koulukirjaa?! Siksi, että tämä pöytä on aivan liian iso isoveljen omaan huoneeseen. Halusimme kuitenkin ottaa tämän pöydän meille ja tällä hetkellä pöytä on "pimeässä huoneessa" yhdessä vuodesohvan kanssa. Pojat ovat leikkineet siellä legoilla ja leikit ovat jääneet kesken. Tästä pimeästä huoneesta tulee jossakin vaiheessa minun ja miehen makuuhuone. Silloin tämä pöytä tulee yläkertaan koulupöydäksi.

Isoveljen huoneeseen mahtuu koulupöydäksi pulpetti, jonka äitini on joskus ostanut. Lienee ollut pulpettina musiikkiluokassa. Ollaan puhuttu, että isoveli voi tehdä läksynsä tämän pöydän ääressä ja jos ei mahdu, niin tuon isomman koulupöydän ääressä toisessa huoneessa. Tripp Trapp (meillä on kaksi samanlaista) käy tähänkin tuoliksi.

IMG_1332-normal.jpg

Tänään saimme toisenkin pöydän isältäni. Tämä on poikien ehdoton suosikki pöytä.

IMG_1311-normal.jpgIMG_1319-normal.jpg

IMG_1316-normal.jpg

Tässä viimeisessä kuvassa on jo aiemmin valmistuneita autotallin lattialla nikkaroituja veneitä.

IMG_1326-normal.jpg

Viimeisempänä esittelen työkaverini minulle lahjoittaman pöydän. Ei mikään kaunokainen, mutta niin tarpeellinen! Hoitopöytä! selkäni on ollut aika kipeä synnytyksen jälkeen ja tämä pöytä tuli todellakin tarpeeseen. Olen tästä luultavasti yhtä iloinen, kun pojat ovat höyläpenkistään.

 

IMG_1340-normal.jpg