Olen nyt toista viikkoa sairaslomalla. Isoveli on eskarissa ja nuoremmilla on 14 hoitopäivää kuukaudessa, eli ovat päivisin perhepäivähoitajalla ja välillä mun kanssa kotona. Töiden teko kävi vain liian raskaaksi. Töiden jälkeen supisteli ja vihloi niin, että en voinut muuta tehdä kun sohvalla maata. Vauvalla pitäisi kuitenkin kaikki olla hyvin. Viime neuvolassa ei kuulunut rytmihäiriöitä. Mua vaivaa myös pahin närästys ikinä. Syön Rennietä ja Gavisconia tämän tästä. Voi röyh ja yök! Suklaan syömisenkin lopetin, samoin ruisleivän. Teetä en juo ja rasvaisia ruokia vältän.

Viime viikko oli hyvä lehti viikko. Sain käsiini kaikki suosikkilehteni ja minulla oli niitä aikaa lukea.

kuva194-normal.jpg

Meidän perhe http://www.meidanperhe.fi/ on tullut mulle monta vuotta. Ja yleensä lehti tulee luettua kannesta kanteen. Tilaajana ärsyttää se, että kestotilaajana olo ei ole se halvin ja helpoin vaihtoehto. Pitää aina väillä keskeyttää tilaus ja bongata joku uusi tarjous ja alkaa taas kestotilaajaksi. Näin neuvottiin ihan lehden asiakaspalvelussa.. Noiden kestotilaustarjousten hinta kun yleensä nousee tuplasti ensimmäinen maksukauden/vuoden jälkeen.

Family Living http://www.familyliving.se/ on uusi tuttavuus viime helmikuiselta Ruotsin lomalta. Löysin ihanan värikkään sisustuslehden ruokakaupasta Göteborgista ja ostin sen itselleni matkamuistoksi. Kotimaassa huomasin, että lehti tulee paikalliselle Sokokselle. Viime viikolla kävin ostamassa tämän lehden. Paljon en ruotsinkieltä kyllä ymmärrä, mutta ehkä tästä voi jotain oppia. Ja ainakin ihailla kuvia.

Koto living http://kotoliving.fi/  lehdestä on tullut ostettua kaikki julkaistut kolme numeroa. Lehden ohjeella on tähän mennessä valmistunut yllätyskeräsukat. Postaus löytyy täältä:  http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/04/yllatyskera-villasukat  Satunnaiset sankarit on ihan alkutekijöissään, vaikka asiasta alkuun kovasti innostuinkin.

(Äh, vielä kun oppisi hienosti linkittämään..)

Viime viikolla edistyi myös Santun Keskeneräisten käsitöiden haaste. http://santunmaja.blogspot.fi/2013/03/keskeneraisten-kasitoiden-haaste.html  Ohjeissa ei lienee ollut kielletty käyttää orjatyövoimaa?! Äitini nimittäin kävi meillä viime viikolla kylässä. Näytin hänelle kassillisen parsittavia ja korjattavia. Yhdessä aloitimme parsimisoperaation, mutta minun osuus jäi kovin vaatimattomaksi. Tässä siis äidin korjaamat:

kuva196-normal.jpg

Värit ovat surkeat. Esim. nuo vasemman alakulman sukkahousut on oikeasti liilat!

Alkutilanne löytyy täältä: http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/03/keskeneraiset-kasityot Nyt siis valmiina 9/12! Mulla on tavoitteena saada nuo loputkin keskeneräisyydet päätökseen toukokuun aikana. Tämän projektin aikana olen aloittanut kolme uutta käsityötä. Niistä yksi on valmistunut. Ja kaksi oikeasti valmistumassa, eivät siis ole hautautumassa keskeneräisyyksien joukkoon. Mutta nuo uudet työt ovat tietenkin hidastaneet näiden vanhojen keskeneräisyyksien valmistumista.