Tässä lisää testauksia Hälsans kök-kampanjasta. Olen siis Buzzador ja sain lahjakortin, jolla piti ostaa Hälsans kök-tuotteita. www.buzzador.com

Jokin aika sitten meillä syötiin näitä kasvispyöryköitä. Lapset tykkäsivät, vaikka normaalisti meillä ei koskaan tarjota eineslihapullia. Itse tehtyjä lihapulliakin on aika harvakseen. Näiden kasvispöryköiden jälkeen isoveli on monta kertaa kysellyt, että onko vielä jotain uutta testattavaksi. Omasta mielestäni nämä maistuivat eineslihapullilta. Ihan ok, mutta mielummin syön jotain vähemmän teollista.  Tässä kuva isoveljen annoksesta. Eineksiä keitettyjen kasvisten kera.

kuva179-normal.jpg

Tänään grillattiin Hälsans kökin soijachorizoja. Niiden maku yllätti positiivisesti. Joitakin vuosia sitten mies osti soija tai tofu makkaroita ja ne olivat pahoja. Jäivät syömättä. Sokkotestissä en olisi ehkä tiennyt, että nämä ovat kasvisruokaa. Lasten mielestä nämä olivat liian tulisia. Kyllä näitä yhden söi, mutta makkara ei ole muutenkaan minun suurta herkkua. Soijachorizon kanssa tarjoittiin vapun kunniaki itse tehtyä perunasalaattia, vihreää salaattia ja grillattua maissia. Lapsille keitettiin myös tavallisia nakkeja. Arvasin nimittäin, että chorizot ovat liian tulisia meidän lasten makuun. 

kuva182-normal.jpg