(Jotenkin onnistuin sössimään ja julkaisemaan tämän vanhan postauksen uudestaan. En kuitenkaan halua poistaa tätä kokonaan, joten tämä on nyt tässä. Hmm... Miksiköhän mies ehdotti mulle tietokonekurssia?!)

 

Päätin esitellä myös aiemmin tekemäni peitot täällä blogissa. Ensimmäisenä muutama vuosi sitten pikkuveljelle virkkaamani peitto hänen lempivärissään.

IMG_0759-normal.jpgIMG_0760-normal.jpg

Samoihin aikoihin pikkuveljen peiton kanssa tein peiton pikkusiskolle. Ohje tähän peittoon löytyy Sanna Vatasen kirjasta Neulo, virkkaa ja kirjo jämälangasta.

IMG_0696-normal.jpg

IMG_0699-normal.jpgIMG_0697-normal.jpg

Samalla ohjeella tein viime talvena nukenpeiton kummitytölle. Se onkin jo täällä blogissa aiemmin esitelty: http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/03/nukenpeitto

kuva041-normal.jpg

Tänä keväänä tein myös isoäidinneliöistä peiton, joka päätyi omalle vauvalle. Postaus tästä "terapiapeitosta" löytyy täältä: http://kiljustenblogi.vuodatus.net/lue/2013/04/terapiapeitto

kuva178-normal.jpg

Isoveljeltä puuttuu vielä oma peitto. Sen tekemisen aloitan, kun sopiva inspiraatio iskee. Lankojen päättely (virkkaan kyllä lankoja seuraavan kerroksen sisään) ja palojen yhdistely ei vaan juuri nyt innosta.