Blogeja lukiessani, yleensä teen sitä aamuisin (aamuöisin) kännykällä muiden vielä nukkuessa, löysin tällaisen haasteen. Ja innostuin heti.

SY_002-normal.jpg

Kyseessä on siis kahden blogin yhteishaaste:  http://piponytimesta.blogspot.fi ja http://silmukansaalistus.blogspot.fi

 

Silmukan ytimestä- haaste lyhyesti:
 

  • Joka kuukausi uusi aihe
  • Tee aiheen inspiroimana jokin käsillä tehty työ
  • Aiheen tulee jollain tavalla näkyä valmiissa työssä
  • Ilmoita jompaan kumpaan blogiin, jos olet mukana sen kuukauden haasteessa
  • Valmiin työsi voit esitellä omassa blogissasi milloin vain kyseisen kuukauden aikana, ei tarvitse odottaa kuun loppuun
  • Uusi aihe tulee joka kuukauden ensimmäisenä päivänä
  • Haasteen tunnuskuvaa saa (pitää :D) käyttää ja haastetta saa levittää ja mainostaa

Toukokuun aihe on lintu. Aloitin oman projektini googlaamalla sanalla lintu kuvia. Ihastuin yhteen löytämääni kuvaan ja kuvan perusteella virkkasin sitten linnun. Lintu valmistui nopeasti tämän päivän aikana. Eikä koko päivä mennyt virkatessa. Tämä oli tarkoituskin, yhtään lisää keskeneräisiä käsitöitä en kaipaa. Kuva löytyi englanninkieliseltä sivulta ohjeen kera. Sen verran laiskotti, että en jaksanut ohjetta lukea. Kuvan perusteella tein linnun. Itseasiassa en ole koskaan neulonut/virkannut mitään englannin kielisestä ohjeesta. Suomenkielisestä ohjeestakin pitää aina tarkistaa, mitä ne kiinteät silmukat ja puolipylväät nyt olikaan. Virkaaminen on vähän vieraampaa. Isoäidinneliöt valmistuvat jo sujuvasti, mutta juuri muuta en olekkaan virkannut.

IMG_7983-normal.jpgIMG_7977-normal.jpg  IMG_7970-normal.jpg

Pikkusiskon kanssa käytiin lähimetsässä kuvaamassa lintua. Pikkusisko tämän linnun saakin omakseen. Kuvien liittämisessä ilmeni nyt sellainen ongelma, että pystysuorat valokuvat tulee tähän blogiin poikittain. Ja mitään kohtaa, en ole löytänyt missä kuvia saisi käännettyä. Ärsyttävää. Juuri ne kuvat, jotka olisin tähän postaukseen alunperin laittanut oli otettu pystysuorassa.

Niin ja tuon linnun idea on peräisin täältä:

http://attic24.typepad.com/weblog/birdie-decoration.html