kuva104-normal.jpg

VALMIS! Yksi keskeneräisyys on valmis ja ollut jo muutaman päivän käytössä. Tässä siis isoveljen pipo. Poika sai itse valita mallin ja värin. Projekti alkoi siitä, että kaupasta ei löytynyt sopivaa pipoa. Huomaa Pelicansin värit. Isoveli suunnitteli, että pipoon voisi kiinnittää Pelicansin merkin.

Lapset katsovat Pikkukakkosta. Minä teen tässä samalla helppoa ruokaa, joten ehdin myös koneelle. Meillä tämä helppo pikaruoka on etenkin pikkusiskon ja pikkuveljen suosikki.

 

Pestokana

  • 1 pkt marinoimattomia kanasuikaleita
  • 1 prk pestoa
  • n. 12 aurinkokuivattua tomaattia
  • sugar snaps herneitä

Keitä riisiä lisukkeeksi ja samaan aikaan paista pannulla kanat, pesto, aurinkokuivatut tomaatit ja herneet. Herneet ja tomaatit eivät tarvitse niin pitkää kypsennystä kuin kana.

Meillä lapset syövät paremmin ihan tavallisia pakasteherneitä. Eivät innostu palkoineen olevista sugar snapseista. Ja kaikista parhaiten meillä maistuu pestokanassa pakastemaissi. Tänäänkin laitoin ruokaan pussillisen pakastemaissia.

Tämä ei ole todellakaan ole ruokablogi eikä tämä kuva ehkä herätä kenenkään ruokahalua, mutta oikeasti tämä on maukas ja helppo ruoka.

kuva113-normal.jpg

Sugar snapseja käyttämällä tästä saisi kyllä kauniimman...