Viime päivinä tekemistä on ollut aamusta iltaan. Mies on tehnyt remontissa pitkää päivää ja minä olen pakannut tavaroita. Mistä tätä tavaraa riittääkin näin paljon?! Vieläkin on tavaraa pakkaamatta vaikka muutto on jo huomenna! Loppua kohden on tullut jo sen verran hoppu, että en ole ehtinyt karsia tavaraa pois niin paljon, kun olisin halunnut. Kaikenlaista sälää on tullut heitettyä laatikoihin niiden todellista tarvetta tarkemmin miettimättä.

Tänään ei ole tehty remonttia. Uudella kodilla on ahkeroineet siivousfirman kolme ihmistä melkein kahdeksan tunnin ajan! Apua! Ei olisi ihan onnistunut huushollin siivous minulta.. Nyt, kun vuorokausi on vaihtunut niin koossa on 36 raskausviikkoa. Miehen äiti tyhjensi meidän keittiötä. Ja minä ja mies luuhattiin monta tuntia kaupoissa. Ostoslistalla oli telkkari, ruokapöytä ja tuolit, imuri sekä pakastin. Muut löytyivät, mutta ruokapöytää ja tuoleja jäimme vielä miettimään. Johan tässä on viikko pärjätty ilman.

Tässä kuva eiliseltä ja tältä päivältä.

IMG_0297-normal.jpgIMG_0322-normal.jpg

Pikkuveli ja pikkusisko olivat innoissaan tulevasta yhteisestä huoneestaan.

IMG_0325-normal.jpg

Kantoivat jo muutaman lelun omaan huoneeseensa ja aloittivat leikin.

IMG_0330-normal.jpg

Olo on haikea. Muutetaan pois tästä rakkaaksi tulleesta kodista, johon liittyy paljon muistoja. Pojilla on täällä yksi hyvä kaveri, jonka kanssa leikkivät melkein joka päivä monta tuntia. Meillä on nyt iso piha. Uudessa paljon pienempi. Nykyään asumme yhdessä tasossa, uudessa on kaksi kerrosta. Monenlaisia muutoksia tulossa.

Pioneja vanhasta kodista.

IMG_0288%20%282%29-normal.jpg