Monesta paikasta olen lukenut lapsettomien lauantaista, keskenmenoista ja lapsettomuudesta. Facebookissakin näytti olevan kirjoituksia siitä, miten rankka päivä tämä äitienpäivä on lapsettomille. Tuli melkein huono omatunto siitä, että saa itse viettää äitienpäivää. Vaikka nämä ristiriitaiset ajatukset tulivatkin mieleeni, niin nautin silti äitienpäivästä aurinkoisessa säässä oman perheen ja miehen vanhempien sekä mummin seurassa. Tässä kuvassa pikkusiskon tekemä äitienpäiväkortti. Käsi esittää kukkaa ja 3v pikkusisko on itse maalannut kukalle varren. Idean tähän korttiin nappasin Lastensilmin blogista http://lastensilmin.com

IMG_8052-normal.jpg

Minua lahjoittiin näin. Sain isoveljen tekemän maalauksen. Siihen on käytetty kuulemma vesiväriä ja sokeria. Kuva ei tee oikeutta maalaukselle. Isoveli oli tehnyt eskarissa myös pannunalusen mosaiikkilaatoista. Pikkuveli halusi kerätä kukkakimpun. Kimpussa oli leskenlehtiä, koivun oksia ja yksi pajunkissakin. Keltainen kortti etualalla on pikkuveljen ja pikkusiskon yhteinen. Lisäksi sain lahjaksi "Hyvien kuvien käsikirja"-kirjan. Haaveilen uudesta kamerasta ja siitä mies oli saanut idean tämän kirjan ostamiseen.

IMG_8033-normal.jpg

Kävimme tänään syömässä ravintolassa. Ruoka oli loistavaa. Siitä ei ole kuvia, keskityin nimittäin syömiseen ja keskusteluun muiden kanssa. Lapset käyttäytyivät mallikkaasti ja ruoka maistui heillekkin.

Aamu alkoi muuten tällä:

IMG_8035-normal.jpg

Näihin valokuviin en ole vielä käyttänyt uuden kirjan vinkkejä. Äitienpäivä viikonloppuna rentouduin lukemalla uutaa Kotoliving lehteä ja neulomalla villasukkia. Kyllä, aloitin vielä yhdet villasukat.. Niistä luvassa postaus myöhemmin.