Torstaina muistikirjamaaliskuun aiheena oli "JALAT". Piirsin lasteni jalat muistikirjaan. Samana päivänä oli myös pikkusiskon 3-vuotissyntymäpäivä, joten kuvassa on tasan 3 vuotiaan jalkapohja. Pikkuveli on 5,5 vuotta ja isoveli 7 vuotta 1kk. Piirtäminen oli kutittavaa, etenkin varpaiden kohdalta ja kiljahduksia kuultiin.

kuva109-normal.jpg

Perjantaina aiheena oli "KOLME TOTEUTUNUTTA TOIVETTA". Omani ovat: neljäs raskaus, uusi koti haaveilemaltamme alueelta ja oma blogi.

kuva112-normal.jpg

Lauantaina aiheena oli KERÄTÄ SIVULLE TIETYNVÄRISIÄ ASIOITA.

kuva110-normal.jpg

Ja tämän päivän aiheena oli KERÄTÄ PÄÄSIÄISKARKKIEN KÄÄREITÄ. Tänään lapset saivat tällaisia pääsiäisherkkuja. Yhtään näistä emme ole miehen kanssa ostaneet. Eivätkä lapset käyneet virpomassa. Tänään vietimme pikkusiskon syntymäpäiviä sukulaisten kesken ja lapset saivat suklaamunia monilta vierailta. Pikkusisko ei edes syö suklaata, mutta silti on innoissaan yllätysten takia. Itse koen ristiriitaa näiden suklaamunien yllätysten takia. Turhaa rihkamaa, jonka valmistaminen kuluttaa luontoa.

kuva111-normal.jpg

 

Nyt olen taas aikataulussa tämän muistikirjamaaliskuu haasteen kanssa. Illan aikana tuli tehtyä perjantain, lauantain ja sunnuntain sivut. Huomenna kello soi aikaisemmin kuin moneen vuoteen. Edessä ensimmäinen kokonainen työviikko (neljä päivää), joten nyt kiireesti nukkumaan.