Olen jo useamman vuoden ollut mukana suosittelupalveluissa. Ensin Hopottajisssa ja nykyään Buzzadorissa. Monenlaisia tuotteita olenkin päässyt testaamaan ilmaiseksi näiden vuosien aikana mm. kirjan, kirjakerhoja, lasten maitojuomaa, parketin pesuainetta, pikkulasten puuroja, deodoranttia ym. Nyt osallistun taas pitkästä aikaa mukaan kampanjaan, jossa saan testata uutta Oral-B Pro-Expert All-Around Protection hammastahnaa. Lisäksi sain Oral-B Pro-Expert Hammaskiille-hammastahnan ja Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex-hammasharjan omaan käyttööni. Hmm... En voi kyllä luvata, että oppisin nuo nimihirviöt tämän kampanjan aikana.. Ystävilleni sain jaettavaksi pienet näytteet ensiksi mainittua hammastahnaa sekä miniesitteet.

Tämä "buzzaus" lähtikin heti vauhdikkaasti käyntiin. Eilen vietimme isoveljen 7-vuotis syntymäpäiviä ja tottakai jaoin näytteitä kaikille aikuisvieraille. En edes itse ollut vielä ehtinyt hammastahnaa kokeilemaan. Nyt olen pessyt hampaat kerran uudella hammastahnalla ja tuli "hammaslääkärimäisen puhdas olo". Olen jo vuosia käyttänyt Sensodyne-hammastahnaa. Tätä uutta en ainakaan heti tyrmäisi.

Eilinen päivä meni nopeasti ja mukavaa oli. Leipomiset ja järjestelyt sujuivat hyvin kolmen lapsen kanssa, vaikka päivään mahtuikin yksi yllättävä terveyskeskus ja apteekkireissu. Onneksi meillä kävi mukavia ja avuliaita vieraita! Mies ehti juhliin mukaan vasta illalla, kun osa vieraistakin oli jo lähtenyt. Muuten kaikki sujui hyvin, mutta valokuvia en muistanut ottaa. :( Onneksi kaikki vieraat jättivät mukavia viestejä isoveljen uuteen ikiomaan vieraskirjaan. Olemme nyt hankkineet kaikille lapsille omat vieraskirjat, joihin vieraat saavat kirjoittaa ja piirtää muistoksi syntymäpäivä- ja nimipäiväjuhlissa. Ja miksei noihin voisi kirjoittaa joskus ihan muuten vain.

kuva030-normal.jpg